Se CORONA-restriktionerne HER

Fra 2020: Irsk søndag: Workshop med Tradish

Deltagerne vælger sig ind på det ønskede hold . . .

guitar/bouzuki ved John, her undervises akkompagnement
violin ved Louise, som underviser hovedsagelig melodispil
bodhran/percussion ved Brian

Undervisningen bliver tilpasset deltagerne, og musikerne tager irske tunes/melodier med, så det passer både til dem der spiller efter noder, og dem der spiller efter gehør. John, Louise og Brian har stor erfaring med at undervise musikglade mennesker i alle aldre, og derfor er alle velkomne til at deltage: Voksne, børn, teenagere og alle dér imellem.

Holdene øver 2 timer før og 2 timer efter frokost. Til frokost spiser vi vores medbragte mad. Som afslutning på dagen samles vi og holder en minikoncert for os selv. 
NB! Fredag d. 
27. november giver Tradish koncert på Kulturstationen i Skørping (se kulturstationen.dk). Kan man ikke få nok af den smittende energi i den traditionelle irske musik, så er workshoppen med Tradish en herlig mulighed for selv at blive en del af den.

Tid: 22. november kl. 10-16
Sted: "Lilleskolen", Himmerlandsvej 65, 9520 Skørping

Pris: 600 kr.

Bindende tilmelding sådan (senest fredag den 6. november):
1. Betal til konto
9218 / 0001516841 (husk at anføre navn)          
2. Udfyld tilmeldingsformular
 HER
Efter tilmeldingsfristen tilsendes bekræftelse + deltagerliste! 

Tradish blev dannet i 2009 og udgav kort efter deres første CD ”Beyond the Borders”. Dette var kimen og spiren til nogle efterfølgende travle år med turneer og koncerter i ind- og udland. På deres rejser har de mødt mange nysgerrige musiknydere og -ydere på den levende europæiske folkscene, møderne med publikum og andre musikere har givet næring og inspiration, og cd-en er et resultat af denne udveksling. Den nyeste netop udgivne CD hedder "Handmade Tales". Se mere på  www.tradish.dk

Tlf.: 60748506 ***** s.soeborg@gmail.com ***** kasserer@folkemusikskole.dk ***** hgbrev@gmail.com (webmaster)
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk